Tuesday, November 2, 2010

Poires Melba ( Πουάρ Μελμπά)

Poires Melba ( Πουάρ Μελμπά)




Έτοιμο σε 10 λεπτά.


Για 4 άτομα:
Υλικά :
-        4 ολόκληρα αχλάδια σε σιρόπι
-        παγωτό παρφέ κρέμα ( 2 μπάλες ανά άτομο)
-        100 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες
-        100 γρ. κρέμα γάλακτος


Λιώνουμε την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος στα μικροκύματα ( ~2 λεπτά) .
Μόλις λιώσει ανακατεύουμε καλά .
Στραγγίζουμε τα αχλάδια .
Σερβίρουμε σε κούπα 2 μπάλες παγωτό, από πάνω τοποθετούμε από 2 μισά αχλαδιού και περιχύνουμε με την ζεστή σος σοκολάτα.


Αυτό το  πλούσιο , δροσερό και γευστικό επιδόρπιο λύνει τα χέρια τις οικοδέσποινας, γιατί όλα τα υλικά είναι έτοιμα και μπορεί να προσφερθεί  και μετά από κάποιο γεύμα.


Μπορούμε επίσης να βάλουμε κάποιο άλλο παγωτό της αρεσκείας μας.




No comments:

Post a Comment