Tuesday, March 8, 2011

Two cheeses baguette

Μπαγκέτα δύο τυριών







Έτοιμο σε ~15 λεπτά
Υλικά :
-        ½ φλ. τριμμένη (χοντρά) τυρί φέτα
-        250 γρ. λευκό τυρί  κρέμα (cream cheese) εκτός ψυγείου να μαλακώσει
-        20 φέτες ψωμί «μπαγκέτα»
-        20 μαύρες ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσια χοντροκομμένες
-        10 τοματίνια (πολύ μικρές ντομάτες) κομμένα στην μέση (η ντομάτα ψιλοκομμένη)
-        λίγο μαύρο πιπέρι


Ανακατεύουμε την φέτα με το μαλακό τυρί, αλείφουμε τα ψωμάκια.
Βάζουμε από πάνω τοματίνι κομμένο στα δύο, και ελιές. Τρίβουμε λίγο πιπέρι.
Σερβίρουμε κρύο.












No comments:

Post a Comment